Entrevista amb en Biel López, Erasmus+ a Lisboa 2017

1- Descriu el lloc a on fas les pràctiques
La meva empresa es diu Streambow i està situada en un polígon anomenat Taguspark. Allà podem trobar moltes empreses, una universitat, etc. Streambow és una empresa especialitzada en routers i més recentment també aplicacions per Samsung, les quals s'utilitzen per realitzar proves amb antenes. On faig feina és una sala petita. Just entrar per la porta veiem a la esquerra una sala de reunions. A la dreta trobem la meva taula, davant meu una altre taula amb un treballador i no massa enfora el meu tutor. També son a prop els programadors i el jefe. En cada taula trobem un portàtil i una segona pantalla. Darrere meu hi ha una taula, en la qual deixo les capses dels mòbils per fer tests.


2- A on vius? Com es el menjar?
Hem estat vivint en Arrois i en la meva opinió el pis esta ben situat, ja que tenim l'estació de metro just al costat. Respecte al pis, crec que tenia varies coses que hauria de millorar. Encara que paguem un preu baix així que no ens podem queixar molt. El menjar que hi ha en Lisboa, és pràcticament el mateix que el de Espanya. Menjàvem arròs, carn, ou, algun menjat ja preparat, kebabs i poca cosa més. En aquest aspecte no hem tingut cap problema.
3- Creus que estaves ben preparat per la feina que fas?
Jo crec que si, ja que en el moment que he tingut que preparar el servidor i de reinstal·lar els Sistemes Operatius, he sabut fer-ho, i en el moment que he trobat algun problema, l'he sabut cercar i solucionar-lo. I en el moment de fer feina amb els telèfons, he pogut seguir les instruccions del procés sense ningun problema.
4- Quines diferències culturals has trobat més curioses?
La cosa principal és la educació, en tot moment et donen las gràcies o es disculpen. En aquest aspecte són molt educats. I també en el tema dels idiomes. Principalment saben Portuguès, Anglès i com a mínim entenen o parlen l'espanyol, alguns saben francès. A l'escola estudien varius idiomes i desprès tenen la televisió, cine, etc, en versió original, per tant practiquen en tot moment alguna altre llengua.
5- Tornarás a Lisboa?
A dia de avui, no, encara que tal vegada de vacances sí, ja que te varius llocs per visitar.
 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".