Alumne del Cicle Formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Web parteix en pràctiques cap a Hamgurg



Borja Benejam

El nostre alumne de Desenvolupament d'Aplicacions Web Borja Benejam, farà unes estades Erasmus+ a Hamburg. En principi partirà fins a finals de Maig de 2016, encara que s'intentarà la posibilitat d'extendre les pràctiques fins a finals d'Agost.
El nostre institut, IES Joan Ramis i Ramis, té dos projectes Erasmus+ propis, un d'ells per Grau Superior, que ens ha permés desenvolupar 2 estades d'alumnes a Alemanya, rebre un professional informàtic i enviar a fer formació a un professor, tot això  durant els darrers dos anys.


L'empresa a on anirà en Borja es diu Qubidu (www.qubidu.com)  i es dedica al desenvolupament de pàgines webs de darrera generació i aplicacions per mòbils i smart TVs. Té uns 8 empleats i els agraïm molt acollir al nostre alumne. Ja vam començar el curs pasat una exitosa relació professional amb ells.
En Borja té el nivell B2 d'Anglès i nocions d'Alemany. Anirà els primers dies acompanyat pel coordinador del projecte, Kico Borràs,   qui l'ajudarà a trobar una habitació, coordinarà amb Qubidu el programa formatiu de les pràctiques i intentarà consolidar una relació que permeti enviar alumnes anualment.




L'alumne i el coordinador de mobilitat

Li desitjam a en Borja molta sort a la seva estada.
Més informació al Blog de Mobilitat http://ramisinternacional.blogspot.com.es/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger