Viatge a Gal.les, Liverpool i Londres


El professor Kico Borràs va partir a Gal·les (Llangollen) amb l'alumne de Leonardo April Jade Conte Piamonte, que ha estudiat Grau Mitjà. L'objectiu del viatge era acompanyar l'alumne al poble de pràctiques, conèixer l'empresa intermediària (ECTARC) que ens ha cercat l'empresa i família i poder tenir una opinió de primera ma per anys successius. També fer nous contactes a empreses que rebin alumnes o institucions que ens enviïn alumnes en pràctiques a Menorca.

                                                       En Kico i n'April Jade a ECTARC - Gal.les

N'April el segon dia va ser presentat a l'empresa Boyns Net, per desenvolupar les seves pràctiques. N'April va fer la primera nit a una família de Llangollen i la segona ja a la definitiva família a Ruthin, a on té la seu l'empresa. 


                                                                   LLangollen - Gal.les

En Kico a continuació va anar a Liverpool, on va contactar amb l'Universitat John Moores per tractar la possibilitat de tant acollir alumnes en pràctiques a empreses locals com enviar a Menorca alumnes. 

Una vegada a Londres, d'on tenia el vol de tornada, va fer una entrevista a l'empresa a on fa feina el nostre ex-alumne Natanael Oliva, que fa feina a Londres fa un poc més d'un any. També es van mostrar molt oberts en rebre alumnes de Grau Superior, ja que programar es imprescindible a l'empresa.

En resum, un viatge molt productiu que esperem ajudi a enviar alumnes amb projectes propis els propers cursos.

                                          A Londres amb en Natanael

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger