BETABEERS AL RAMIS



El passat divendres 30 de Gener es celebrà al Ramis, per segon any consecutiu, una sessió del BetaBeers Menorca amb tres xerrades tecnològiques de gran interès.
La primera va ser sobre la Mobilitat al estranger del Ramis, per promocionar aquests projectes entre l'alumnat i professorat.





Hi van assistir tots els alumnes dels cicles formatius d'informàtica del centre, empresaris del sector tecnològic de l'illa, i públic en general. 

Les tres ponències foren:

- En Kico Borràs, coordinador de mobilitat de l'IES Joan Ramis i Ramis, va explicar la seva experiència professional en la participació de diferents projectes de desenvolupament de programari en països com: Suècia, França, Alemanya, Regne Unit i EEUU.

- En Santiago Moll, llicenciat en filologia hispànica i professor de l'IES M. Àngels Cardona, és el creador d'un bloc educatiu anomenat 'Justifica tu respuesta' amb mésde 6.500.000 de visites en un any i mig des de la seva creació. En Santiago ens va explicar tècniques de disseny d'un bloc com element diferenciador, eines i plataformes que fa servir per generar continguts, i l'oportunitat de negoci que pot generar. (http://justificaturespuesta.com )

- En Juan Gil, dissenyador i programador web, ens va realitzar una explicació tècnica de com construir aplicacions més sòlides en Android emprant les llibreries Picasso per a gestionar la càrrega i la caché d'imatges en aplicacions que gestionen un volum significatiu d'imatges. També va explicar el funcionament del Framework Asynchronous HTTP Client per accedir a API REST i Otto com a bus d'events per a desacoblar els diferents components de l'aplicació.

Nota: el BetaBeers Menorca el va fundar un ex-alumne del Ramis, Natanael Oliva, i cada trimestre ofereix xerrades tecnològiques. Vos esperem la propera vegada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger