Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó









L'agència executiva d'educació, Audiovisual i Cultura de Brussel·les (Education, Audiovisual & Culture Executive Agency – EACEA) ha concedit al IES Joan Ramis i Ramis de Maó la Carta Universitària Erasmus Estesa (carta estàndard i enviament d'estudiants).

Això permetrà al nostre Institut participar, al menys fins al curs 2013/14, en aquest projecte europeu. Bàsicament permetrà als nostres alumnes del Cicle d'informàtica de Grau Superior fer pràctiques formatives a altres països europeus. Aquestes pràctiques els poden donar una experiència tant a nivell professional com personal d'un valor incalculable.

Els objectius que es volen assolir amb aquest la carta Erasmus university charter (standard charter and student placements) son els següents:

  • Experiències pràctiques a l'estranger per estudiants i professors, com es fa a les universitats.
  • Rebre visites d'estudiants i professors estrangers per que tenguin una experiència pràctica a la nostra illa i també estiguin en contacte amb els nostres alumnes.
  • Millorar els coneixements lingüístics de professors i alumnes
  • Participar en projectes Erasmus multilaterals i desenvolupar cooperacions amb altres institucions

Participar en aquest tipus de projectes augmentarà la qualitat de la formació que donem als alumnes que vulguin participar.

Llista de institucions que tenen una carta Erasmus vàlida per al curs 2012/13

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".